2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI:

2022 yılı burçlara neler getirecek bu yazıda!

890 0

Astrolog Aslı Uzun

Astrolog Aslı Uzun

KOÇ BURÇLARI
Kendilerine güven duyarlarsa, kariyer ve iş hayatlarında başarılı olacakları bir yıl olacak. İş ve eğitimleri ile ilgili seyahatler yapacakları bir yıl olacak. Yakın çevreleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilirler. İyimser ve naif olmaları toplumda saygınlık getirecektir.  Arkadaşlarıyla planlar ve seyahatler yapacakları bir yıl olacak.

BOĞA BURÇLARI
Ev ve yaşam alanlarınızda değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir sene olacak. Aileniz, arkadaş çevrenizle birlikte olacağınız bir yıl olurken; inzivaya çekilme ve dinlenme isteği de artabilir. İlişkisi olan boğalar ve evli olan boğalar partnerleriyle iletişime dikkat etmeli. Birbirinizi yanlış anlayacağınız durumlar olabilir. Gayrimenkul alma planları olanlar için sanslı bir yıl 2022 yılı.

İKİZLER BURÇLARI
İş ve eğitimleri ile ilgili ani değişim veya kararsızlıklar yaşayacakları bir yıl olacaktır. İş yoğunluğunuzdan kendinize zaman ayırmalısınız. Alerjik durumlara, soğuk algınlığı gibi durumlara dikkat etmelisiniz. İlişkilerde dengeyi bulmak için, alacağınız kararlarla ilgili onay ihtiyacı duymak yerine, kendinize güvenmelisiniz. Genel anlamda bir çok değişimler yaşayacağınız bir yıl olacak. Parasal konularda hobiler veya zevkler için harcama isteği artarken; dikkatli davranmanız sizi daha rahat ettirecektir.

YENGEÇ BURÇLARI
Yengeçler için bu yıl aileleriyle keyifli vakit geçirecekleri bir yıl olucaktır. Bu yıl parasal konularda düzenlemeler, taşınmalar yaşayabilirler. Gayrimenkul alabilecekleri şanslı bir yıl olacak. İşle ilgili değişimler ve günlük hayatlarında hareketlilik yoğun olacağından, düzen sağlamaları gereken bir yıl olacaktır.

ASLAN BURÇLARI
Bu yıl iş ve kariyer alanında başarı sağlayacağınız bir yıl olacak. Başarılarınız ile ilgili çevreniz tarafından çok takdir edileceğiniz bir yıl olurken; iletişim konusunda fazla abartılı olmamak ve dengede kalmak hayatınıza olumlu yansıyacaktır. Ev ve aile ile ilgili konularda değişimler yaşamanız söz konusu olabilir.

BAŞAK BURÇLARI
Akademik kariyeri olan başak burçlarının çok başarılı olacağı bir yıl. Seyahat veya yurt dışı seyahat fırsatları yakalayacağınız bir yıl olacak 2022 yılı. İletişim konusunda dengeli olmak veya daha az eleştirel olmak ilişki konularında sizleri çok olumlu yönde destekleyecektir.



TERAZİ BURÇLARI
İş ve kariyer konularında başarılar yakalayacağınız bir sene olacak. Parasal ve maddi anlamda harcamalarınızı daha kontrollü yapmak bu sene için faydalı olacaktır. Sezgilerinizin çok güçleneceği bir yıl olsa da; yine de mantığınızla hareket etmek size daha faydalı olacaktır.

AKREP BURÇLARI
Kariyer ve iş hayatında daha sorumluluk alacağınız bir yıl olacak. 2022 yılı bitmeden iş ve kariyer konusunda başarı yakalayacaksınız. Eğitim konularında faailiyetleriniz artabilir bu yıl. Hem sosyal çevrenizle birlikte, hem de seyahat anlamında çok aktif olacağınız bir yıl olacaktır.
                    
YAY  BURÇLARI
Kariyerde başarı elde edebilecekleri bir yıl olurken; maddi konularla ilgili düzen sağlamanız gereken bir yıl olacak. Kendinizi bu yıl gelişime açmanız olumlu anlamda size iyi gelecektir. Eğitimi devam eden yay burçlarının başarı yakalayacağı bir yıl olacak. Arkadaş çevrenizle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Seyahat etmek veya farklı kültürler öğrenme isteğiniz artabilir bu yıl.

OĞLAK  BURÇLARI
Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir yıl olabilir. İç dünyanızda, özdeğerlerinizle ilgili değişimler yaşamanız söz konusu olacaktır. Bu yıl güven duygusu herşeyin önünde yer alacak. Maddi konularda düzenlemeler yapabilir, yatırım konularında daha kuşkulu davranabilirsiniz.

KOVA BURÇLARI
Eğitim veya kariyerinizle ilgili değişiklikler sebebiyle taşınma durumunuz söz konusu olabilir. Maddi konularda düzenlemelerin faydalı olacağı bir sene olacaktır. Kendinizle ilgili değişiklik istediğiniz konular için faaliyete geçerken; değişken durumlardan dolayı kararsız kalıp çevrenizden onay ihtiyacı duyabileceğiniz bir sene. Mantığınızla karar vermek daha iyi olacaktır.

BALIK BURÇLARI
Kariyerleriyle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için bir süredir yorulan balık burçları bu yıl başarı elde edecekler. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl olacaktır. Aksi halde çevrenizden yardım almak zorunda kalabilirsiniz. Bu yıl gayrimenkul gibi yatırım fırsatlarını değerlendirebilen veya yatırım konularına yönelebilen balıklar maddi anlamda yıl bitmeden rahat edeceklerdir.
 
Zeynep Ünal
Astrolog Aslı Uzun'un öğrencisi
 

Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.