18 OCAK YENGEÇ DOLUNAYI YORUMU

18 Ocak tarihinde yaşanacak yengeç dolunayı etkileri ağırlıklı olarak ekonomi ve ikili ilişkiler üzerine olacaktır.

1191 0

Astrolog Aslı Uzun

Astrolog Aslı Uzun

18 Ocak tarihinde yaşanacak yengeç dolunayı etkileri ağırlıklı olarak ekonomi ve ikili ilişkiler üzerine olacaktır.
Ekonomik olarak zorlu bir sürecin içinden geçiyoruz. 19 Kasım tutulma etkileriyle birlikte, günümüze kadar çok fazla olay deneyimledik. Yengeç dolunayı, 19 Kasım tutulmasının sonuçlarını kısmen alacağımızı gösteriyor ve bu durum daha fazla zorlanacağımızın işareti diyebiliriz. Aile, geçim ve ekonomik alanda çok fazla güvene ihtiyaç duyacağımız bir etki içinde olacağız.
 
Gayrimenkullerle ilgili alım ve satım yoğunluğu yaşanabilir bu süreçte.Taşınmazlarda geçici bir değer kaybı görülmesi söz konusu. Etkisi yaklaşık 2 hafta sürecektir.

Geçmişe ait alacaklarımız varsa, bu alacaklarımızın temini konusunda zorlanabiliriz. Verilen sözlere aldanmamanız gereken bir dolunay. Söz verme konusunda da dikkatli olmalıyız. Çevremizden, arkadaşlarımızdan kaynaklı bize verilen sözler tutulamayabilir. Biz de aynı şekilde verdiğimiz sözleri tutamayabiliriz. Bu tarz durumlar ikili ilişkilerde problemler yaratabilir.

Hali hazırda devam eden davalar ve adli konularda süreçlerin uzayacağına şahit olabiliriz.
Taşınma, yer değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bazılarımız bu enerjiyi yeni eğitim alma, kendimizi geliştirmekle ilgili konularda değerlendireceğiz.

Eski birlikteliklerde ve ortaklıklarda ayrılık kararları alınması çok mümkün. İlişkisi olmayan kişiler bu dönemde yeni ilişkiye başlayabilir fakat başladıkları ilişkide değer yargısı gereken konularda çok dikkatli olmalılar.

Bitcoin gibi sanal varlıklarda kısa süreli ve kısmen bir yükseliş yaşanması söz konusu olacaktır.
Altın, döviz gibi varlıklarda da ufak bir yükseliş söz konusu olabilir.

İçinde bulunduğumuz ekonomik savaşın bir an önce bitmesi dileğimle....
Sevgilerimle,
Astrolog Aslı Uzun
Facebook: Astrolog Aslı Uzun
Instagram: asliuzun_asl
Twitter: @Siriusyen



18.01.2022 YENGEÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ
 
KOÇ  BURCU
İkili ilişkiler, kardeşler, akrabalarla alakalı  yanlış anlaşılma  ve  iletişim  problemleri  yaşayabilirsiniz. Sorunları çözmek için fazla sorumluluk altında hissedebilirsiniz .  Kendinizi iyi bir şekilde ifade edebilirsiniz. Parasal konularda düzenlemeler ve kontrollu harcamalar yapmalısınız. Miras gibi konular gündeme  gelebilir. Resmi evraklar iki kez gözden  geçirmenizde yarar  var, eksiklikler zor durumda kalmanıza neden olabilir. Sağlık konusunda malum yoğun bir salgın sürecinde olduğumuz için, üst solunum yolları enfeksiyonları nedeniyle bağışıklığınıza dikkat etmelisiniz .Bol C vitamini bitki çayları ile kendinizi destekleyebilirsiniz.

BOĞA BURCU
İş değişikliği veya kazanç, maaş konusunda düzenlemeler yaşayabilirsiniz. Bu durum sizleri kaygılandırabilir. Partnerlerinizle veya ortağınızla yapacağınız gelir- gider düzenlemeleri, gayrimenkul gibi yatırımlar kazancınızın artmasını sağlayacaktır.

İKİZLER BURCU
Geleceğinizle ilgili  eğitimler almak isteyebilirsiniz .Ticaret konularında bazı kararsız kaldığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Daha dikkatli olmak, açık fikirli olmak sizlere ticarette kazanç sağlatacaktır. Evinizde, ailenizle vakit geçirmek sizlere iyi gelecektir. Seyahatlar gündeminizde olabilir. Sağlıkta mide rahatsızlıkları olabilir.

YENGEÇ BURCU
Ailenize ve çevrenize karşı daha duyarlı ve hassas olacağınız bir dönemdesiniz. Çevrenizde olanları, söylenen sözleri kişisel algılayıp alıngan olabilirsiniz. Bu gibi şeyleri iyi dinleyip, doğru anlamak faydalı olacaktır. Evinizde vakit geçirmek, evinizle ilgilenmek, hem ailenize hem de size iyi gelecektir. Sağlıkta mide, rahim, göğüs hastalıklarına dikkat etmenizde ve doktor kontrolleri yaptırmanız da yarar sağlayacaktır.

ASLAN BURCU
Maddi anlamda kendi bilgi kaynaklarınızı kullanmak, kariyer anlamında başarı sağlayacaktır. Çevrenize karşı yardımsever ve paylaşımcı olacağınız bir dönemdesiniz. Çevreniz tarafından size çok güven duyulacak bir sürece başlıyorsunuz.

BAŞAK BURCU
İş ortamında çıkabilecek asılsız  haberlere, dedikodulara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bu durum iş ve kariyer ile ilgli alacağınız kararları etkileyebilir.  Akraba ziyaretleri ve seyahatler gündeminizde  olabilir. Bu ziyaretler ve yapacağınız seyahatler size iyi gelecektir.

TERAZİ BURCU
Arkadaş çevreniz ile  eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Maddi harcamalarınıza dikkat etmeniz  gerekebilir. Yatırım yapmanız daha güvende hissetmenizi sağlar. Bekar teraziler için evlilik konuları gündeme gelebilir. Evli teraziler için ev, araba alma, yatırımla ilgili konular gündemde olabilir. Parasal konularda, dikkatli yatırım yapmanız kazanç sağlayacaktır.
 
AKREP BURCU
Kişisel sorumluluklarınız artarken, bazı düzenlemeler yapmak  sorumluluklarınızı yerine getirmek hayatınızı daha kolaylaştıracaktır. Yeteneklerinizi doğru kullanmanız size başarı getirecektir. Ev, araba alma veya satma gibi konular gündeminizde olabilir. Risk almadan planlı bir şekilde maddi gelirlerinizde düzenlemeler yapmanız kazanç sağlayacaktır.
 
YAY BURCU
Yakın çevreniz ve  akrabalarınızla  iletişim poblemleri yaşıyabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade etmek kendinizi daha iyi hissettirecektir. Eğitim ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Seyahat planları gündeminizde olabilir. Sağlıkla ilgili göstergelerde kilo almaya yatkın bir sürece giriyorsunuz. Spor yapmak kendinizi iyi hissetirecektir.

OĞLAK  BURCU
İletişimde zorlanma yaşıyabilirsiniz. Fikirlerinizi açıkça ifade etmeniz daha iyi olacaktır. Ticarette  kandırılma yaşayabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmelerde dikkatli olmanız fayda sağlayacaktır. Sağlıkta vertigo ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolünden geçmek fayda sağlayacaktır.
 
KOVA   BURCU
İş ortamınızda değişimler, yeni düzenlemeler gündeminizde olabilir. Günlük hayatınız ve gelir giderlerinizde  düzenleme yapmanız daha rahat etmenizi sağlayacaktır. Yakın çevreleriniz ile ilgili taşınma, yeni çevre edinme gibi konular gündeminizde olabilir.
 
BALIK BURCU
Evinizde tadilat gibi konular gündeminizde olabilir. Özellikle tesisat sorunlarına dikkat etmelisiniz. Su borularınızı kontrol ettirmek fayda saylayacaktır. Sağlık ilgili olarak dikkat dağınıklığı, yorgunluk, halsizlik gibi durumlara dikkat etmeniz gerekebilir. Doğada olmak, yürüyüş yapmak, gıda takviyesi kullanımı sağlık anlamında size iyi gelecektir.

ASTROLOG ASLI UZUN'UN ÖĞRENCİSİ
Astrolog Zeynep Ünal
zeynepalny@gmail.com
facebook zeynep ünal
 
 

Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.