Hakim ve Savcıların oturduğu site yönetimine siviller seçildi, savcılar yeni yönetimi gözaltına aldı

Patronlar Dünyası'ndan Semih Demirhan'ın özel haberine göre; Başakşehir'de hakim ve savcıların da oturduğu Ortaköy sitesinde, hakimlerin bulunduğu site yönetimine, siviller seçilince olanlar oldu. Hakimler site yönetimini vermek istemedi, yeni yönetim savcı kararı ile gözaltına alındı.

1078
Hakim ve Savcıların oturduğu site yönetimine siviller seçildi, savcılar yeni yönetimi gözaltına aldı

Başakşehir'de hakim ve savcıların da oturduğu Ortaköy sitesinde, hakimlerin bulunduğu site yönetimine, siviller seçilince olanlar oldu. Hakimler site yönetimini vermek istemedi, yeni yönetim savcı kararı ile gözaltına alındı. İşte o skandalın perde arkası...

Başakşehir'deki Ortaköy Sitesi'nde 7 Temmuz'da yönetici seçimleri yapıldı. Seçimler sonunda Zekeriya Bektaş, Mariye Sarıcı ve Nursel Polat yeni yönetici oldu.

HAKİMLER DİRENDİ YÖNETİMİ VERMEDİ

Yeni yöneticiler görevi devralmak için dün sitedeki yönetim ofisine gitti.
Ancak, bekledikleri bir ortamla karşılaşmadılar. Aralarında hakimlerin de bulunduğu eski yöneticiler, yönetimi kendilerine devretmeyeceklerini söylediler.
Eski ve yeni yöneticiler arasında tartışma çıktı.
Yeni yöneticiler, yönetim ofisini kilitleyerek evlerine gitti.

ANAHTARI VERMEDİLER GÖZALTINA ALINDILAR
Her şey bundan sonra başladı.
Yeni yöneticiler, evlerine gelen polislerin, "Yönetim ofisinin anahtarlarını verin yoksa gözaltına alınacaksınız" sözleri ile neye uğradıklarını şaşırdı.
Anahtarları vermeyeceklerini, kendilerinin yönetici olarak seçildiklerini söylemelerine rağmen polisleri ikna edemediler.

HAKİMLER ŞİKAYET ETTİ SAVCI GÖZALTINA ALDIRDI
Çünkü, eski yönetici "hakimler" yeni yöneticileri savcılığa şikayet etmiş, savcı Tuncer Bingöl de gözaltı kararı vermişti.
Yeni yöneticiler, gözaltına alınarak karakola götürüldü.
Ortada ise gözaltı gerekçesi bile yoktu.
Türkiye'de "sıradan bir gündü"....

Haber: Semih Demirhan (Patronlar Dünyası 11.07.2023)


Kaynak: Özel Haber
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.