4 Aralık 2021 Güneş Tutulması ve Burçlara Göre Etkileri

4 Aralık 2021 güneş tutulması ve burçlara göre etkilerini Astrolog Aslı Uzun ve öğrencisi Astrolog Zeynep Ünal Yorumladı...

701 0

Astrolog Aslı Uzun

Astrolog Aslı Uzun

4 Aralık 20201 güneş tutulması İstanbul saatiyle sabah 10:42’de yaşanacaktır. Bu tutulmanın etkilerine baktığımızda isteklerimizi gerçekleştirmek için çok fazla çaba harcayacağımız bir döneme işaret ediyor. Özellikle maddi kazançların yetersizlikleri sebebiyle güven hissi tamamıyla azalacak.

Yer değiştirme, göç etme, yaşanılan şehri değiştirme gibi olaylar çok fazla yaşanacaktır. Burçların aldığı etkilere göre ev değişiklikleri söz konusu olabilir. Aynı zamanda iş değişiklikleri fazlasıyla yaşanacaktır.

Daha yeniye odaklanacağımız, seçimlerimizi gerçekleştirmek için çaba harcayacağımız bir tutulma etkisi söz konusudur. Yeni başlangıçları, sancılı süreçlerle olsa da uzun vadede olumlu sonuçlarla etkileyecektir.

İkili ilişkiler anlamında çok daha olumlu bir sürecin başlangıcını bize gösteriyor tutulma. Bekar olanların rahatlıkla ilişki kurabileceği bir döneme giriyoruz. Aynı zamanda ortaklıklarda olumlu etkileri uzun vadede göreceğiz.

Ülke olarak etkilerine baktığımızda işsizliğin artacağı bir döneme giriş yapıyoruz, aynı zamanda ekonomik anlamda olumsuz etkiler gözükmekte.  Yine de bireysel anlamda bu durumla savaşımızı bırakmadan yolumuza devam etmek en iyi seçim olacaktır. Bireysel anlamda tutulmadan en çok etki alacak burçlar Yay, Balık, İkizler ve Başak burçları olacaktır.
 
Astrolog
Aslı Uzun
 
4 ARALIK GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ:

KOÇ BURCU:

Kardeşler, yakın çevre, baba, patron, otorite figürleri ile iletişime dikkat etmemiz gereken bir dönem. Kariyer ve iş anlamında çok çalışma ve uzun vadede başarı verecektir.
 
BOĞA BURCU:

Bu dönemde ev, aile, iş, para kazancında kendinizi güven altında tutmak isteyebilirsiniz ve bu konularda değişim yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle Aralık ve Ocak aylarında kendinizi değersiz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilir veya değer yargılarınızla ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Bu tarz durumları iyi analiz etmekte fayda olacaktır. Profesyonel bir destek almak da, bu süreçte size iyi gelebilir.
 
İKİZLER BURCU:

Bu dönemde arkadaş çevreniz ve toplumsal konular veya iş, aşk konuları gündeminizde olabilir ve bu konularda gelecekle ilgili düşüncelerinizde daha detaycı olmanızda fayda var. Çünkü bu dönemde dikkat dağınıklığı yaşamanız çok mümkün.
 
YENGEÇ BURCU:

Tutulma etkisiyle sosyal çevrenizle, arkadaş çevrenizle vakit geçirme, özgür olma isteği olabilir, seyahat fırsatları karşınıza çıkacaktır. İş ortamınızdaki arkadaşlarınız veya eşinizle iletişimde dikkatli olmakta fayda olacaktır. Farkında olmadan birilerinin kalbini kırabilir ve bu durumdan pişman olabilirsiniz. Bu durumda söylediklerimizin farkında olmak sağlıklı bir iletişim kurmamızı sağlayacaktır.
 
ASLAN BURCU:

Toplum önünde, arkadaş çevresinde, toplantılar ve buluşmalarda, hep göz önünde olma isteği ve takdir edilme isteği içine girebilirsiniz. Ayrıca parasal konularda olumlu değişimler olabilir. Hobiler, geziler, eğlence konularında yine de harcamalara dikkat etmekte fayda olacaktır sevgili aslanlar. 
 
BAŞAK BURCU:
 
Eğitimler, seyahatler, dernek çalışmaları gibi toplumsal konular gündeminizde olabilir. Bu konularda parasal harcamalar yapmanız söz konusu olacaktır. Harcama konusunda daha detaycı ve dikkatli olmanız gereken bir sürece başlıyorsunuz sevgili başaklar.
 
TERAZİ BURCU: 
 
Yurt dışı konuları veya eğitimler gündeminizde olabilir. Bu süreçte kendi değerinizi bilecek ve bilginizi ortaya koyacağınız deneyimler yaşayacaksınız. İlişkilerle ilgili olarak bekar terazi burçları yeni ilişki yaşama fırsatı yakalayacaklardır.
 
AKREP BURCU:
 
Tutulma etkisiyle kendinizi geliştirmek için yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyer ve iş anlamında da kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacaktır. İş ve kariyer alanında başarılı bir süreç sizleri bekliyor.
 
YAY BURCU: 
 
Tutulma etkisiyle iyimser yönleriniz daha fazla ortaya çıkacaktır. Aynı zamanda iştah artışı ve kilo almaya meyilli olabileceğiniz için yediklerinize dikkat etmenizde fayda olacaktır. Seyahat planları ve yer değişiklikleri yapmanız mümkün olacaktır sevgili yaylar.
 
OĞLAK BURCU:
 
Her ne kadar toplumsal sebeplerden güven problemi ve korkular yaşasanız da bu zorlukların üstesinden gelmek için farklı bilgi kaynakları veya farklı girişimlerde bulunmak için fırsat konusunda önünüzün çok açık olduğu bir döneme giriyorsunuz. Değişimler size bu süreçte iyi gelecektir. Sosyal olmak ve arkadaş çevrenizle vakit geçirmek, aktif olmak korkulardan uzaklaşmanızı sağlayacak ve güven duygunuzu arttıracaktır.
 
KOVA BURCU:
 
Aileyle ilgili bağlanma sorunları yaşayabilirsiniz. Değer yargılarınızın değişeceği bir süreç size bekliyor. Ailenizle ilgili konular bu ay çok fazla gündeminizde olabilir. Temkinli davranıp, sakin kalmak fayda sağlayacaktır. Tutulma etkisiyle 1 yıl içinde taşınma veya yer değiştirme söz konusu olacaktır. 
 
BALIK BURCU:
 
Kazançlar konusunda artışlarınız olsa da, harcamalarınızın da artacağı bir dönem olacaktır. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda olacaktır. Kendi öz değerinizin ve değerinizin farkına varacağınız bir tutulma etkisi yaşayacaksınız.
 
Astrolog Aslı Uzun'un Öğrencisi
Zeynep Ünal




 

Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.