19 Kasım 2021 Ay Tutulması Yazısı

19 Kasım 2021 Ay Tutulması, Medusa Tutulması yazısı

979 0

Astrolog Aslı Uzun

Astrolog Aslı Uzun


19 Kasım ay tutulması İstanbul saatiyle sabah 08:30’da yaşanacaktır. Bu tutulma etkileri bakımından "Medusa Tutulması" olarak da anılır. Etkilerine genel anlamda baktığımızda; köklü değişim dönüşüm süreçleri içine gireceğimiz bir dönemin kapıları açılıyor. Fakat bu süreç bireysel anlamda çok sancılı geçecektir.

Özellikle ekonomik anlamda maddi güvensizliklerin artacağı bir dönemi, bize işaret ediyor. Ne kadar çalışırsak çalışalım sahip olabileceğimiz her şey gün geçtikçe azalırken; geleceğimize yönelik kaygılar artacaktır. Bu durumun getireceği psikolojik süreçler en çok ev, aile ve iş hayatımızı fazlasıyla etkileyecektir.

Yer değiştirme, göç etme, yaşanılan şehri değiştirme gibi olaylar çok fazla yaşanacaktır. Aynı zamanda iş değişiklikleri fazlasıyla yaşanacaktır.

Hayatlarımızda eskiyi bırakmak, eski olanı bitirmek ve yeni olana odaklanmak, yeni başlangıçlara ayak uydurmak; bu dönemin sonunda bireyleri iyi yerlere getirecektir. Sürecin sonucunda yeni olana ayak uyduranlar kazanacaktır. Bu durum iş konuları, yaşam tarzı veya ilişkiler anlamında çok aktif olacaktır.

İçinde bulunduğumuz sürecin bitişi yaklaşık 2 seneyi bulacaktır.

Kısa dönemde hava durumlarında ani değişiklikler olacaktır. Aşırı yağış veya aşırı kurak havalar yaşanacaktır. Bu durumdan dolayı üretimde, tarım ürünlerinde azalmalar yaşanacaktır. Bu etkilerin tümü dünya üzerinde tüm ülkelerde kısmende olsa yaşanacaktır. Bireysel anlamda tutulmadan en çok etki alacak burçlar Akrep, Boğa, Kova ve Aslan burçları olacaktır.
 

 

Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.